Norrlandscupen 5 och 6

Norrlandscupen 5 och 6 i Lycksele. De var bara 2 av teamets förare som kom till start i Lycksele i helgen. Elias Åberg och Björn Edström teamets nyaste förare. Alexander hade inte fått bromcylindern till sin kart och Theo mycket stora vibrationer i chassiet så han bestämde sig att inte köra i Lycksele. Isabell kände sig inte mogen för att göra debut så Isabell väntar ett tag till innan det blir debut.

Under lördagen så hade Elias det tungt och efter mycket om och men så slutade han på en 16:e plats. Bättre gick det för Björn det blev en 3:e plats till slut.

Söndagen så hade jag kommit ner för att under stödja teamet. Förarna verkade laddade och sugen på att förbättra sig under dagen. Allt gick hyvsat tills himlen öppnade sig och ett skyfall av regn. Tävlingen sköts upp med ca 3 timmar innan det var något så när att köra kart. Elias kom 4 i kval 1 och 5 i kval 2. För Björn så blev det en ren uppvisning när han defilerade hem kval 1 helt överlägsen, tyvärr så fick han en bestraffning på 10 sek och slutade 5:a. I kaval 2 så blev det lite chansningar om man ska ha regndäck eller slicks. Det var bara en som tog slicks och detta visade sig vara det rätta beslutet idag. Björn slutade på en 4:e plats.

För Elias så slutade finalen med en 5:e plats och i super finalen också en 5:e plats.
Börn hade lite problem under finalen med bromsarna men lyckade att tillslut att bärga hem 2:a platsen. Björn hoppade av superfinalen.