Stockholm Race Wekend

Årets andra tävling kördes på Järfälla banan. På fredagen när man kom inkörande mot Stockholm så möttes man av snögloppen och 1 grad varmt, man trodde man var på väg mot Kiruna enligt vädret. Det blev inte så mycket träning under fredagen för vissa i teamet. Under lördagen så var bara Vincent Lestrander som tävlade då i klassen S125. Eftersom det var Vincents första tävling i år så var förväntningarna låga. För dagen så hade Vincent ny komplett kart. Allt började som väntat men under dagen så börja motorn tappa orken, det fattades 2000 varv på motorn. Det slutade med en 19:e plats i debuten.

Dag 2 så var alla förare till start Albin Rossander i Mini, Vincent Lestrander Rotax Max, Daniel Wälimaa i DD2 Master och Alexander Andreassen i DD2. Albin Rossander hade det lite tungt under dagen och slutade på blygsam 16:e plats i finalen. För Vincent så fortsatte det med en motor som inte levererar efter allt för länge letande efter felet så beslutade jag att vi skulle testa teamets reservmotor. Nu var han helt plötsligt med tidsmässigt men han var långt nere på gridden och måste förlita sig att ta sig vidare vis second chanse. Allt såg väl bra ut tills han blev avtryckt av banan 2 gånger så var väl den dagen över.

För Alexander Andreassen så blev han snabbare ju längre dagen led. Men han hade en bra bit fram till täten. Alexander slutade på en 17:e plats.

Daniel Wälimaa som körde DD2 Master så hade han ungefär samma utveckling som Alexander under dagen. Daniel slutade på en 5:e plats