NC 4 i Piteå

Lördagens träning utfördes i regn fram till de sista 30 minuterna. Det gick bra för teamets yngsta förare Elias och Theo de visade att de behärskade den våta banan. Alexander väntade tills det torkade upp innan han for ut för inkörning av den renoverade motorn. Kunde sluta mycke bättre, haveri igen denna gången bara ny kolv och lite slipninga av toppen. Söndagen bjöd på stålande sol och lite vind. Det gick hyfsat för de yngre förarna Elias fick inte karten att gå lika bra som senast och för Theo lite små strul. Elias slutade på en 9:e plats och Theo på 14:e plats. För Alexander gick det ganska bra med det nya chassiet. Efter en försiktig tidkörning slutade med 7.e tid. Första kvalet började med en kanonstart låg 3.a länge men fick släppa om en på de sista varven slutade 4.a med fick bestraffning 10 sek intryckt framspoiler, blev 10:a. Kval nummer 2 lika bra start kom ut som 3:a men fick släppa 2 förbi på de sista varven slutade 5:a. Bra körning i finalen men fick bryta på det sista varvet avgaskröken lossnade. Det var små tidsdiffiranser mellan förarna i både kval och final. Nu blir det lite vila tills nästa tävling.