Final dag Svenska mästerskapet

Då var det dags för finaler i karting. Både Alexander och Nicklas blev tvungen att kör andra chansen för att kvalificera sig finalen. Efter morgonens Warm up så konstaterade vi att vi hade fått ordning med Nicklas kart. Den gick som aldrig förr, han körd lugna varv på 56.180 på gamla däck. Han klarar inte att ladda för fullt på grund av att under 2 kvalet igår så skadade han revbenen. Vi tar beslutet att han hoppar över andra chansen.

Alexander kommer till start, det börjar med att de som sköter startproceduren klantar till det och halva fältet är inte med i starten och Alexander är en av de. Alexander kommer iväg som sista man och får börja jaga. Alexander är under racet inblandad i 2 incidenter var den sista slutar med att han får bryta loppet.

När vi nu sammanfattar veckan så har väl inte Alexander eller Nicklas haft de bästa dagarna. Båda förarna har varit lite väl långt efter de övriga. Nu ska Alexander operera sin tå i veckan som kommer och Nicklas får vila sitt revben. Sen får vi se när de kan köra nästa race. Tävlingen i Örnsköldsvik är avbokad.

.V__3F56

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *