DM-Final Skellefteå

Till DM-finalen kom bara teamet med en förare. Det kunde ha börjat bättre för Alexander, första träningen så gick motorn som ett a—–. Vi försökte med det mesta och till andra träningen så börja förgasaren att flöda. Tills slut så hittades felet en av flottören är trasig så det blir ett byte av förgasare. Tidskörningen blir inte heller så lyckad. efter ett par varv så går stols stagen av och pys punka på vänster bak. Resultat sämsta tid.

Kvalheat 1 så plockar Alexander 4 platser och vi börjar att få karten att fungera. Till kvalheat 2 så har vi gjort lite mera justeringar och Alexander plockar ett antal platser och karten börja att fungera mycket bättre till finalen så startar Alexander från ruta 12.

Finalen så gör Alexander tävlingens sämsta start tappar 80-90 meter direkt eftersom Alexander hade fått in 2:ans växel. Nu så var det 2 stycken som krokade i varann i kurva 2 så Alexander hade 2 mindre att passera. Alexander körde bra och på de sista 7 varven så försökte Alexander passera en förare som han var betydligt snabbare men föraren lyckades att hålla Alexander bakom sig. Alexander slutade på en 8:e plats.

Nästa tävling blir NC-finalen i Piteå och tanken är att både Alexander och Nicklas ska köra lite osäkert om Nicklas revben håller men vi får se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *