RACERAPPORT NC SUNDSVALL

Här är den senaste racerapporten från tävlingarna i norrlandscupen i Sundsvall. Det gick väl inte så bra för teamet på tävlingen i Sundsvall, det blev inga pallplatser. Bäst gick det för Albin Rossander i mini. Det blev en 8:e plats på lördag och en 7:e plats på söndag och det var efter en del problem under helgen. Det gick lite tynger för förarna i S125 det blev inga framskjutna placeringar på lördagens final. Bäst lyckades Malte Sundberg med en 17:e plats. Vincent provade köra KZ under lördagen, det var en hel del strul under dagen med motorn då främst med bränsle pumpen. Byte av pump och revovering av pump, och till finalen så fick vi motorn att fungera. Men det blev motorstopp i finalen. Vi lägger den finalen till handlingarna. Under söndagen så var det fullt manskap i klassen S125. Bäst lyckades Vincent under söndagen. Det var lite strul med motorn under tidskörningen och de efterföljande kvalheaten. Det blev lite bättre till finalen men motorn ville inte leverera fullt ut men det blev tillslut en 8:e plats för Vincent. Det blev samma placeringar för de andra förarna som under lördagen. Nu blir det lite vila och förberedelser för nästa tävling som är Norrlandscupen i Piteå dagarna två.