Norrlandcupen 2 Örnsköldsvik

Sista juni då gick den andra tävlingen i norrlandscupen i Örnsköldsvik på varggropens kartingbana. Till start kom 4 förare Elias i micro, Emil J60 och Theo och Isabell i J125.

Tyvärr så bröt Theo redan under fredags träningen, han kände sig inte helt på topp. Däremot var de övriga taggade för tävling. Elias hade lite problem att få motorn att fungera så det bara en 10 plats på tidkörningen och så fortsatte det hela dagen. Elias slutade på en 10:e plats. För Emil i J60 gick det bra fram tills tidkörningen sen började det att krongla och fick bryta båda kvalheaten. Men till finalen så var karten klar och det blev en 5:e plats. 

I J125 så var det ett riktigt getingbo startfältet var uppdelat i två grupper. Ena var ca 5/10 snabbare än de övriga så det bäddade för kvalheat och final med tuff körning. Isabell motor och kart fungerade tillfredställande och Isabell slogs om platserna 9 till 15 och det slutade med en 11:e plats.  

Nästa tävling blir dubbeltävlingen i Lycksele och sen bär det av till Kristianstad för SM för Elias Åberg i J60 och Isabell Åberg i J125 och Alexander Andreassen i KZ2