Norrlandscupen 2 och 3 Skellefteå

Teamets första tävling för året blev dubbeltävlingen i Skellefteå. Tävlingen gav blandat resultat för teamets förare. Bäst gick det för micro föraren Elias Åberg, det blev en femteplats på lördag och en 6:e plats på söndag. Elias körde bra hela helgen och det båda gott för den forsatta tävlings säsongen.

Teamets nästa unga förare Theo Waara som gjorde sin tävlings debut så slutade lördagen med ett motorhaveri i det första kval heatet. Motorbyte i mellan heaten och Theo gjorde det bra kvalheat och final. Under söndagen så förbättrade Theo sig hela tiden och  gjorde en bra debuttävling med tanke på att han inte hade kört så mycke kart tidigare.

För Alexander Andreassen gick det bra för under lördagen. För dagen körde han en 2014 PDB chassie och förbättrade sig sakta men säkert tiderna under dagen. I finalen slutade han på en 5:plats men efter kontroll så fick han tidtillägg på 10 sek för att frambumper var intryckt. Flyttades mer till en 8:e plats. Söndagen vill vi hälst bara glömma, det strulade hela dagen. Vi fick inte det att fungera och i kval heat 2 så försvann bromsarna och så var det färdigt kört. Inte nog med det efter 6 varv i finalen så skar motorn.

Nu är det 2 veckor till nästa tävling så vi får slicka såren och komma tillbaka.